Fremgangsmåte ved forsikringsskade

mars 12, 2007 on 8:57 pm | In Forsikring |

Når skade oppstår, skal skaden omgående medles til Follo Boligbyggelag (Ketil Hartung, se Kontakter). Eneste unntak er når det oppstår akutt skade utenom arbeidstid. Da kan forsikringsselskapet kontaktes direkte 02400 eller 815 00 818. Uansett må skaden meldes til Follo Boligbyggelag så snart som mulig.

Det skal ikke settes igang utbedringstiltak før takstmann har vært på stedet. Eneste unntak er de tiltak som må gjøres for å hindre at skade blir større enn nødvendig, for eksempel stoppe vannutstrømming, tørke opp ol.

Egenandel ved skade er for tiden kr 6000. Dette trekker If av summen ved forsikringsoppgjøret.

No Comments yet

Beklager, kommentarfeltet er stengt for ‚àö‚àèyeblikket.

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^