Parkering

mars 12, 2007 on 9:27 pm | In Generell info |

På generalforsamlingen i mai sto parkeringssituasjonen i Seljeveien på dagsorden. Det ble vedtatt at en komité skulle kartlegge situasjonen: I hvilken grad er feilparkerte biler et hinder for utrykningsfartøy? Denne komiteen gjennomførte en undersøkelse i juni. Undersøkelsen viser at fremkommeligheten på enkelte punkter i veien er dårlig. Undersøkelsen viser også at parkerte biler skaper trafikksituasjoner som er farlige for små barn.

Av hensyn til barnas sikkerhet og utrykningsfartøyenes fremkommelighet, oppfordrer hermed styret beboerne til å parkere på egen eiendom.

No Comments yet

Beklager, kommentarfeltet er stengt for ‚àö‚àèyeblikket.

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^